Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısından Fakültemize Ziyaret

20 Eylül 2024 Perşembe günü Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı ve Çanakkale Sosyal Bilimler MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük, Çanakkale Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kurt ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sena Erden Ayhün, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Özgür Topkaya’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Didem Saygın, Doç. Dr. Erdal Aydın; fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ünzüle Kurt da hazır bulundular. Ziyarette karşılıklı iyi dilekler dile getirildi ve fakültemizde yakın zamanda gerçekleşmesi planlanan çalışmalardan bahsedildi.