Uluslararası Lojistik Topluluğu Tarafından "Afet Lojistiği" Etkinliği Gerçekleştirdi

Uluslararası Lojistik Topluluğu tarafından 15.03.2023 tarihinde " Afet Lojistiği" temalı çevrimiçi seminer gerçekleştirildi.

Etkinlikte Lojistik Uzmanı A. Begüm Yontucu ve Afet ve Acil Durum Eğitmeni/AKUT İzmir Kurucu Başkanı Sayın Ömer Karaca konuk olarak katılımcılarla bir araya geldi. Yontucu afet Lojistiğinin anlamına ve kapsamına değinirken Karaca ise afetlerde elde ettiği tecrübeleri, yakın zamanda ve geçmişte ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinde gönüllü ve uzman kişi olarak yaşadığı deneyimleri katılımcılarla paylaştı. Fakültemiz öğrencilerinin, hocalarının ve ilgili diğer misafirlerin katıldığı seminerin sonunda soru-cevap bölümüyle dinleyicilerin merak ettikleri hususlara da değinilerek etkinlik sona erdi.