Turkish Cargo Orta Doğu ve Güney Asya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Öğrencilerle Buluştu

26 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 14:00’da Fakültemiz konferans salonunda Turkish Cargo Orta Doğu ve Güney Asya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı S. Burak Ömeroğlu öğrencilerle bir araya geldi.

Konferansta Ömeroğlu öğrencilere kendi kariyer yolculuğu ve Turkish Cargo’dan bahsetti. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Konferans, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin Kanten’in teşekkür konuşmaları ve Ömeroğlu’na teşekkür belgesinin takdiminden sonra sona erdi. Konferansa Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, Arş. Gör. Mehmet Gürtürk, Arş. Gör. Mehmet Karadağ, Öğr. Elemanı Dr. Özcan Kuzulu ve Fakülte Sekreteri Hayri Çüren de katılım sağladı.