SOGEP İSTIŞARE TOPLANTISI BİGA TSO’DA YAPILDI

Bölgemizde istihdam edilebilirliği artırmak amacıyla (toplumun dezavantajlı kesimlerinin istihdama katılımının kolaylaştırılması, genç işsizliğinin azaltılması, Biga’daki ihtiyaçlara uygun alanlarda nitelikli ve üretken beşerî sermayenin geliştirilmesi, mesleki bilgi ve becerilerin geliştirilmesi, hedef gruplarda, kendi işini kurabileceklere destek olunması) Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından çağrıya çıkılan 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) istişare toplantısı 27 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 13.00'te Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale ili Akademik Danışmanlık görevini yürüten Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Selahattin KANTEN, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Şadan DOĞAN’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıya Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih AKYIL, Meclis Bşk. Yrd. Jale KIRBAŞ, Meclis Üyesi Tevfik BAŞARIR ve Genel Sekreter Mustafa MUTLU ile Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil EROL ve Genel Sekreter Yrd. İbrahim SÜTÇÜ katılım gösterdiler. Toplantıda Fakültemiz Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Arş. Gör. Mehmet GÜRTÜRK, Arş. Gör. Oğuz ÇİCAK, Arş. Gör. Mehmet KARADAĞ ve Fakülte Sekreteri Hayri ÇÜREN de hazır bulundular.