Lisansüstü Eğitim Semineri Düzenlendi

23 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 13:00 'da Finans ve Bankacılık Topluluğu tarafından Lisansüstü Eğitim Semineri düzenlendi. Seminerde Finans ve Bankacılık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ünzüle Kurt ve Arş. Gör. Oğuz Ciçak öğrenciler ile bir araya geldi.

Seminerde lisansüstü eğitimin kişinin gelişimi ve kariyeri üzerindeki etkileri, girilmesi gereken sınavlar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün giriş koşulları, tezli-tezsiz programların farkları ile ilgili bilgiler verildi. Sunumun ardından Finans ve Bankacılık Bölümü mezunumuz ve Finans ve Bankacılık Anabilim Dalı'nda lisansüstü öğrenimine devam eden Şehide Bahçe tarafından gönderilen video mesaj gösterildi. Program sonunda dinleyicilerin soruları cevaplandı.