Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

25 Ekim 2021 Pazartesi saat 13.00-15.00 arasında İŞKUR Çanakkale ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi iş birliğinde ÇOMÜ Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölümü ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine Kariyer Planlama Dersi bünyesinde “Kariyer Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

“Banka ve Lojistik Sektöründe Gelecek” temalı etkinlikte fakültemiz dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN’in açılış konuşmasını yaptıktan sonra İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Sn. Mehmet UĞUR YAVUZ, ADAL Lojistik işveren Sn. Aybike ARSLAN, ERAS Lojistik Kara Nakliye Şefi Sn. Mehmet AYDEMİR ve Denizbank Biga Şube Müdürü Sn. Özgür ŞAHİN sektör deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını öğrencilerle paylaştılar. Fakültemiz öğrencileri üniversite ve İŞKUR’un faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakaladılar.