Kalite Güvence Birimi Alt Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında, Kalite Güvence Birimi Alt Komisyonu 28 Aralık 2023 Perşembe günü online bir toplantı gerçekleştirmiştir. Toplantıda yapılan kalite çalışmaları değerlendirilmiş, Komisyon Öğrenci Temsilcisi Neslihan Uncu tarafından öğrencilerin beklentileri ve önerileri komisyona sunulmuştur.

Toplantı sonrasında fakültemizdeki sosyo-kültürel aktivitelerin artırılması, kütüphanenin açık olduğu saatlerin uzatılması, okul içi aydınlatmaların artırılması, kantindeki fiyatların tekrar ele alınması gibi konuların gerekli birimlere bildirilmesi konusunda kararlar alınmıştır.

Toplantıya Fakültemiz Dekan Yard. Ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkan Yard. Doç. Dr. Ebru Kanyılmaz Polat, Dekan Yard. Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur Dilbaz Alacahan, öğretim üyesi Doç. Dr. Ünzüle Kurt ve Öğrenci Temsilcisi Neslihan Uncu katılım sağlamıştır.