İş Hayatında Başarıyı Riske Atmayın Etkinliği Düzenlendi

7 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 14:00’da İŞKUR Çanakkale ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi iş birliğinde ÇOMÜ Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile Finans ve Bankacılık Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine yönelik Kariyer Planlama Dersi kapsamında “İş Hayatında Başarıyı Riske Atmayın” etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin Kanten, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, Arş. Gör. Mehmet Gürtürk, Arş. Gör. Oğuz Ciçak, Fakülte Sekreteri Hayri Çüren, İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İŞKUR Biga Şube Müdürü Emrullah Narin, CENAL Elektrik İnsan Kaynakları Uzmanı Ecem Kurban Kırca, ERAS Lojistik Lojistik Uzmanı Mehmet Aydemir, MİNAR Mobilya Finans Uzmanı Yüksel Öksüz ile İŞKUR Biga Şube Yetkilileri katılım sağladı.