Fakültemizdeki ERP Yazılımı Eğitimi INOVAX Dergisinde

ERP programı eğitiminin verilebilmesi için Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN ve Dekan yardımcısı Doç.Dr. Yener PAZARCIK’ın talebi üzerine Öğr. Gör. Elvan DENİZ AKINSOFT firmasıyla görüşerek AKINSOFT Wolvox ERP 3 programının son versiyonunun okulumuza hediye edilmesini rica etmiştir.

Bu bağlamda AKINSOFT firması talebimizi geri çevirmeyerek 21.12.2018 tarihli olarak program laboratuvarımıza AKINSOFT Çanakkale Ana Bayii Yazılım Sorumlusu Mehti DÖNMEZ’in desteği ile ücretsiz olarak yüklenmiştir.

Gelişen sürece bağlı olarak Bayi Kanal Uzmanı Kader AKGÜN tarafından Öğretim Görevlisi Elvan DENİZ’e ERP ve AKINSOFT Wolvox ERP 3 konu başlıklı röportaj talebinde bulunulmuştur. INOVAX dergisi son sayısında gerçekleştirilen bu röportajı yayınlamıştır.

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Yener PAZARCIK ve tüm öğrencilerimiz adına başta AKINSOFT ve AKINROBOTICS kurucusu/Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Özgür AKIN , Bayi Kanal Uzmanı Kader AKGÜN, AKINSOFT Çanakkale Ana Bayi Yazılım Sorumlusu Mehti DÖNMEZ’e ve Bilişim Sorumlusu Günnur Hanıma öğrencilerimizin bilişim teknolojilerini üniversite ortamında kullanmaya başlamalarında yardımcı oldukları ve destekledikleri için çok TEŞEKKÜR ediyoruz.