Fakültemizde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Heyecanı

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde 2022-2023 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı. 22 – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kayıt haftasında Finans ve Bankacılık bölümüne kaydını yaptıran Osman YILMAZ’a Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN eşlik etti. Dekanımız, kayıt esnasında Osman YILMAZ’ın ailesiyle sohbet ederek yeni eğitim – öğretim yılının hayırlı olmasını ve genç arkadaşımıza üniversite yıllarının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Öğrencinin kaydı esnasında Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yener PAZARCIK ve Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ünzüle KURT ile Fakülte Sekreteri Hayri ÇÜREN’de hazır bulundular.

2022 ÖSYS Sonuçlarına göre Fakültemiz yüksek doluluk oranını yakalamıştır.