Fakültemiz Öğrenci Topluluk Başkanları ile Toplantı Gerçekleştirildi

02.03.2022 tarihinde saat 14.00’te Prof. Dr. Selahattin KANTEN’ in başkanlığında gerçekleşen ve fakültemiz dekan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yasin GÜLTEKİN’ in de hazır bulunduğu toplantıda, Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında Kalite Güvence Birim Alt Komisyonu Öğrenci Temsilcisi ile fakültemizde öğrenim gören öğrencilerin genel durumu hakkında değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Fakültemiz Finans ve Bankacılık Bölümü ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nde öğrenim gören normal ve ikinci öğretim öğrencilerin genel durumu hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla sınıf temsilcileri de toplantıda hazır bulundular. Ayrıca öğrenci topluluk başkanları tarafından toplulukların gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi verildi ve gelecekte yapılacak ve yapılması planlanan etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.