Fakültemiz ile Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında “Biga Kariyer Akademi” Protokolü İmzalandı

.

Fakültemiz ile Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında “Biga Kariyer Akademi” başlıklı bir Merkez kurulması konusunda protokol imzalandı.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Erkan Bilen ve Biga İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Yusuf Yalçın Fakültemizin yeni binasını da ziyaret ederek, bizi onurlandırmışlardır.

Fakültemiz Dekanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Biga’da faaliyet gösteren Üniversite birimlerimizin öğrencileri ile Milli Eğitime bağlı tüm ilk, orta ve lise öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini yönlendirmek, desteklemek, işsizliği azaltmak, istihdama katkı sağlamak vb. konularda eğitim, danışmanlık hizmetleri sunulacaktır. Ayrıca sosyal ve sanatsal içerikli her türlü faaliyet içerisinde bulunulacak önemli bir merkez olacaktır.