Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Fakültemiz Akademik Genel Kurul’u 12 Aralık 2023 Salı günü Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yard. Prof. Dr. Dinçay Köksal, Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ebru Kanyılmaz Polat, Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yener Pazarcık, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur Dilbaz Alacahan, öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının katılımıyla Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Akademik Genel Kurul, Dekan V. Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin’in konuşmaları ile devam etti. Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav’ın sunumları ve Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun konuşmaları ile sona erdi.