Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı

20 Ekim 2021 Çarşamba günü fakültemiz konferans salonunda Finans ve Bankacılık Bölümü ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’ne yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerine ve geçen sene pandemiden kaynaklı uzaktan gerçekleşen eğitim-öğretim yılında kayıt yaptıran mevcut 2. Sınıflara yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Her iki bölüm için farklı saatlerde gerçekleşen oryantasyon programında Finans ve Bankacılık Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ünzüle KURT ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yener PAZARCIK öğrencilere yönelik sunumlarını gerçekleştirdi. Ayrıca fakültemiz öğrencileri tarafından yönetilen Bankacılık ve Finans Topluluğu, Uluslararası Lojistik Topluluğu ve Çağdaş Adımlar Topluluğu başkanları da oryantasyon programı öncesinde yeni gelen öğrenci arkadaşlarımıza topluluk faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.