Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi Oryantasyon Programı Düzenlendi

Bankacılık ve Finans Bölümü ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nün 2018-2019 eğitim öğretim yılı oryantasyon programı 4 Ekim Perşembe günü Didem Yaman Amfisi’nde gerçekleşti.

Yeni öğrencilerimizin uyum sürecini kolaylaştırmak için yapılan programda Dr. Öğr. Üyesi Ebru Kanyılmaz Polat öğrencilerimize Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile ilgili genel bilgiler, eğitim-öğretim süreçleri, öğrenci değişim programları, disiplin yönetmeliği ile kütüphane, sağlık, kültür ve spor hizmetleri hakkında önemli bilgiler aktardı. Akabinde Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nur Dilbaz Alacahan bölüm hakkında bilgi vererek iş olanaklarını anlattı. Öğr. Gör. Dr. Yasin Gültekin Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’ nü tanıttı. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selahattin Kanten’in Kariyer Yönetimi sunumuyla program sona erdi.