Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde Erasmus Deneyimi Semineri Gerçekleşti

Finans ve Bankacılık Bölümü Erasmus+ Koordinatörlüğü ile Finans ve Bankacılık Topluluğu iş birliğinde 13 Aralık tarihinde UBF Konferans Salonu'nda "Erasmus Süreci ve Deneyim Paylaşımı" adlı seminer düzenlendi.

Seminerde konuşmacı olarak Finans ve Bankacılık Yüksek Lisans Programı mezunlarından Buket Erden yer aldı. Kendi Erasmus deneyimini paylaşan Buket Erden, öğrencilere uluslararası öğrenim sürecinin detaylarına dair pratik bilgiler aktardı ve kariyer planlamalarına ışık tuttu.

Seminerin moderatörlüğünü üstlenen Finans ve Bankacılık Bölümü Erasmus+ Koordinatörü Dr. Rukiye Sönmez, Erasmus programının avantajları, başvuru süreci ve uluslararası kariyer perspektifleri konularında bilgiler verdi. Soruları yanıtlama ve katılımcıların deneyimlerini paylaşma imkanıyla etkileşimli bir atmosfer oluşturdu.

Katılımcılar, seminer boyunca sorularını ileterek ve deneyimlerini paylaşarak bilgi alışverişinde bulundular. Etkinlik, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerine uluslararası alanda başarıya giden yolda önemli bir rehberlik sunmayı amaçlayarak büyük ilgi gördü.

Finans ve Bankacılık Topluluğu, gelecekte düzenlenecek benzer etkinliklerle öğrencilere destek vermeye devam edecek. Seminere katılan tüm öğrencilere teşekkür ederiz.