Akademik Personel Oryantasyon Eğitimi

Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında fakültemize yeni atanan akademik personeller için oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN nezaretinde, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ünzüle KURT, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yener PAZARCIK ile Doç. Dr. Nur DİLBAZ ALACAHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Ebru KANYILMAZ POLAT’ın katılımlarıyla gerçekleşen eğitimde Finans ve Bankacılık Bölümü’ne atanan Arş. Gör. Oğuz CİÇAK ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’ne atanan Arş. Gör. Mehmet GÜRTÜRK ve Arş. Gör. Mehmet KARADAĞ’ a üniversitemiz ve fakültemiz hakkında bilgi verilerek teknik ve fiziki imkanlar tanıtıldı.