2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

30-31 Ekim 2023 tarihleri arasında Biga Prof.Dr.Ramazan Aydın Yerleşkesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları Topluluk Tanıtım Günleri Etkinliği kapsamında stant açtılar.

Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren Uluslararası Lojistik Topluluğu (ULT), Finans ve Bankacılık Topluluğu (FvBT) ile Sosyal Dayanışma Topluluğu (SODAT) stant açtılar. Topluluk stantlarını Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yener Pazarcık, öğretim üyesi Prof. Dr. Pelin Kanten, Arş. Gör. Mehmet Gürtürk, Arş. Gör. Mehmet Karadağ, Arş. Gör. Oğuz Ciçak ile Fakülte Sekreteri Hayri Çüren ziyaret ederek topluluklar ve çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Topluluk Tanıtım Günleri’nde stant açan Uluslararası Lojistik Topluluğu (ULT) Akademik Danışmanı Arş. Gör. Mehmet Karadağ, Topluluk Başkanı Mert Kurnaz ile topluluk üyelerine; Finans ve Bankacılık Topluluğu (FvBT) Akademik Danışmanı Arş. Gör. Oğuz Ciçak, Topluluk Başkanı Sedef Dokuyucu ile topluluk üyelerine; Sosyal Dayanışma Topluluğu (SODAT) Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ebru Kanyılmaz Polat, Topluluk Başkanı Baran Yıldız ile topluluk üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.