2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul’u Gerçekleşti

04.06.2022 Pazartesi günü saat 15:00’da Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi Didem Yaman Amfi Salonu’nda Akademik Genel Kurul gerçekleştirilmiştir.

Kurula Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin KANTEN, Prof. Dr. Okhan AKDUR, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Cüneyt KILIÇ, Doç. Dr. Özgür TOPKAYA, Biga Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ferhat YILDIRIM, Öğr. Gör. İsmail HACIKURU, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ayhan MONUS, tüm akademik personel ile Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sekreteri Hayri ÇÜREN, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Şuayip KOTMAN ve Biga Meslek Yüksekokul Sekreteri Basri ÇORAK katılım gösterdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kurul, sırasıyla Biga Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan SARIDOĞAN’ın sunumlarıyla devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT’ın konuşmalarıyla sona erdi.