15 Temmuz Kalkışmasına Karşı Çanakkale Ruhu Konulu Konferans Düzenlendi

05.07.2022 Salı günü saat 14:00’da Fakültemiz Konferans Salonu’nda Öğr. Gör. Şamil BUCAK tarafından “15 Temmuz Kalkışmasına Karşı Çanakkale Ruhu” konulu konferans düzenlenmiştir.

Konferansa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ünzüle KURT, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cüneyt KILIÇ ile Fakültemiz akademik ve idari personeli katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Konferans, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN’in konuşmasıyla devam etti. Konferans sonunda Öğr. Gör. Şamil BUCAK’a Dekanımız tarafından plaket verilmesiyle sona erdi.