Uluslararası Lojistik Topluluğu Tarafından "Liman-Lojistik-Ticaret Forumu" Etkinliği Gerçekleştirdi

Uluslararası Lojistik Topluluğu tarafından 07 Nisan 2022 tarihinde " Liman-Lojistik-Ticaret Forumu" etkinliği fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinlikte Port Of Çanakkale Genel Müdürü Berkan ÖZKAN ve Ticaret Direktörü Evren BECEREN mesleki tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Port Of Çanakkale Genel Müdürü Berkan ÖZKAN; Deniz ticaretinin geçmişimizden bugüne kadar olan gelişimini ve limanların dünya ticareti açısından önemini sektör alanındaki tecrübelerine dayanarak katılımcılar ile sunumunu paylaştı.

Port Of Çanakkale Ticaret Direktörü Evren BECEREN; Çanakkale Limanı'nın önemini, özelliklerini, işleyişini, gelişimini ve limanın gerçekleştirdiği ticaretlere ilişkin bilgileri sektör alanındaki tecrübelerine dayanarak katılımcılar ile sunumunu paylaştı.

Forumun soru-cevap bölümünün ardından, Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Selahattin KANTEN teşekkür belgelerini konuşmacılarımıza taktim etti.