Kariyer Söyleşisi

Fakültemiz mezun öğrencilerimizden şu anda İtalya Padova Üniversitesi MBA eğitimine devam eden Ahmet ŞAHİN'in katılımı ile 21.12.2020 tarihinde Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak “Kariyer Söyleşisi” etkinliği gerçekleştirildi.

Özellikle lisans eğitimi sürecinde gerçekleştirdiği “Erasmusplus”, “Erasmusstaj”, “AB Gönüllülük Projeleri” hakkında deneyimlerini ve şu anda devam ettirdiği burslu yüksek lisans imkanlarını nasıl elde ettiği ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan mezun öğrencimizin arkadaşlarımızın sorularını cevaplamasıyla sona eren söyleşiye Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nur DİLBAZ ALACAHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN de katılım gösterdiler.

Öğrencimizden Polonya’daki Sempozyumda İki Birincilik Ödülü