Fakültemizde “Türkiye Üzerine Oynanan Oyunlar: 15 Temmuz” Konulu Konferans Düzenlendi

13.07.2023 Perşembe günü saat 14:00’te Fakültemiz Konferans Salonu’nda Öğr. Gör. Şamil BUCAK tarafından “Türkiye Üzerine Oynanan Oyunlar: 15 Temmuz” konulu konferans düzenlenmiştir.

Konferansa; Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yener PAZARCIK, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cüneyt KILIÇ ile Fakültemiz akademik ve idari personeli katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Konferansta ilk sözü Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yener PAZARCIK aldı ve sunumlarını yapmak üzere Öğr. Üyesi Ş. Şaban Bucak’ı konuşmasıyla devam etti.  Konferans sonunda Öğr. Gör. Şamil BUCAK’a günün anısına plaket takdim edildi.