Fakültemiz Toplulukları Tarafından Webinarlar Düzenlendi

Fakültemiz toplulukları tarafından öğrencilerimizin gelişimine yönelik çevrimiçi seminerlerin düzenlenmesine devam ediliyor.

26 Mart 2021 Cuma günü saat 19:30’da Finans ve Bankacılık Toplulupu tarafından Uzm. Klinik Psk. Sarah Merve AHMED’in katılımıyla “Uzaktan Eğitim Sürecinde Öğrenci Psikolojisi” webinarı düzenlendi. Uluslararası Lojistik Topluluğu tarafından 2 Nisan 2021 Cuma günü saat 12:00’da Girişimlerle İlişkiler ve İş Geliştirme Uzmanı Sn. Birsu KÜÇÜKDEVECİ'nin katılımıyla “1 Konu 1 Konuk” webinarı gerçekleştirildi. 12 Nisan 2021 Pazartesi saat 13:00’da Çağdaş Adımlar Topluluğu tarafından Finans Leasing Marmara Bölge Müdürü Kamuran İhsan MÜLAYİM ve QNB Finansbank Çanakkale Şube Müdür Nadir ORHAN’ın katılımlarıyla “Kariyer Söyleşileri & Mesleki Hayata Girişte Süreç Yönetimi” webinarı düzenlendi.