“Ticari Kredi Tahsis Süreçleri” Konulu Webinar Düzenlenecektir

Türkiye Bankalar Birliği tarafından Üniversite-Sektör işbirliği çalışmaları kapsamında; Finans ve Bankacılık Bölümleri Lisans ve Yüksek Lisans öğrencilerine yönelik olarak,

26 Mart 2021 Cuma günü 15.00 – 16.00 saatleri arasında “Ticari Kredi Tahsis Süreçleri” konulu webinar planlaması yapıldığı bildirilmiştir.

Garanti Bankası Ticari Krediler Yöneticisi Sayın Duygu Okdemir Cangül tarafından sunulacak webinarda; bankacılık organizasyonu, kredi tahsis iş akışı ve süreçleri, ticari kredinin temel unsurları, kısa ve uzun vadeli kredilerin finansal analizinde nelere dikkat edildiği hususları örnek bankacılık vakaları üzerinden anlatılacaktır.

MS Teams plaformu üzerinden gerçekleştirilecek etkinliğimize katılım için kayıt işlemleri  aşağıdaki bağlantı aracılığıyla yapılabilecektir.

Ekip kodu, 25 Mart Çarşamba günü kayıt yaptıran katılımcılara iletilecektir.

Kayıt Yaptırmak İçin Tıklayınız