Pedagojik Formasyon Almak İsteyen Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Son Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine

.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde pedagojik formasyon eğitimi kapsamında yer alan seçmeli dersleri almak isteyen Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, aşağıda bulunan dilekçe ile 24.02.2023 tarihi mesai bitimine kadar başvuruda bulunabilirler.

NOT:

• Sadece son sınıf öğrencileri dilekçe verebilirler.
  • Öğrenci Bilgi Sisteminden (ÜBYS) sınıf bilginizin doğrulunu teyit ediniz.
  • Formasyon eğitimi dersleri güz ve bahar yarıyıllarında bulunmaktadır. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında formasyon derslerine kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencinin, güz yarıyılındaki dersleri de tamamlaması gerektiğinden mezuniyet işlemleri 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda yapılabilecektir.
  • Pedagojik Formasyon Dersleri Danışmanlar Tarafından atanacaktır.

Ekler

Formasyon Dersleri Başvuru Dilekçesi.pdf