Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı Başvuruları

.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programının amacı, bir taraftan personel sıkıntısı çeken hizmet yerlerini rahatlatmak, diğer taraftan da öğrenim giderlerini karşılamaya çalışan öğrencilerimizin Üniversitemizde bir işe yerleştirilerek, onların üretken bireyler olarak yetişmelerine ve aylık gelirlerine katkıda bulunmalarını sağlamaktır.

Kısmi Zamanlı Statüde Çalıştırılacak Öğrenci Sayısı : 2

Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranacak Özellikler

Madde 7-
  1. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kendilerine burs verilmekte olan veya burs alma şartlarına haiz öğrencilere öncelik verilmek suretiyle aşağıda belirtilen şartları taşıyan öğrenciler, yükseköğretim kurumlarında kısmi zamanlı öğrenci olarak geçici işlerde çalıştırılabilir:
    1. Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere, çalıştırılacağı yükseköğretim kurumunun kayıtlı öğrencisi olmak,
    2. Disiplin cezası almamış olmak,
    3. Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak,
    4. Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile yükseköğretim kurumu arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak,
    5. Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak,
    6. Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,
    7. Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.
    8. Gelir seviyesi göz önüne alınmalıdır.
    9. Yemek Bursundan yararlanan öğrenciler kısmi zamanlı olarak çalışamazlar
  2. Deprem, sel gibi doğal afetlerden zarar gördüğünü, şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrencilerden normal eğitim-öğretim süresi içinde okuyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak dışında yukarıdaki şartlar aranmaz.

Başvuru

1. Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı'na başvuruda bulunmak için aşağıda yer alan başvuru formunun doldurularak Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmesi gereklmektedir.
  2. Başvuru formu mavi tükenmez kalem ile doldurulmalıdır.
  3. Fotokopi yada renkli çıktı olan formlar kabul edilmeyecektir.
  4. Başvurular şahsen yapılmalıdır.
  5. Posta, e-posta vb yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Son Başvuru Tarihi

08 Kasım 2022, Salı günü mesai saati bitimine kadar.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Formu.pdf