Çevrimiçi Konferans: Bankacılık Sektöründe Dönüşüm ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri)

Türkiye Bankalar Birliği tarafından Üniversite - Sektör işbirliği çalışmaları kapsamında; Finans ve Bankacılık Bölümleri öğrencilerine yönelik olarak, 13 – 14 Nisan 2021 tarihlerinde “Bankacılık Sektöründe Dönüşüm ve İnsan Kaynakları (Kariyer Günleri)” çevrimiçi konferansı planlanmıştır.

Konferans; MS Teams Live platformu üzerinden, 13 Nisan Salı günü 13:00-16:40 saatleri arasında, 14 Nisan Çarşamba günü 13:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Programda yer alan kurum ve bankalarımız ile seans bilgileri ek’te bilginize sunulmuştur.

Söz konusu etkinliğimize katılım için kayıt işlemleri aşağıdaki bağlantı aracılığıyla 9 Nisan Cuma gününe kadar yapılabilecektir. MS Teams bağlantı adresi, etkinlik öncesi kayıt yaptıran katılımcılarımıza iletilecektir.

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız

Etkinlik programı;

Tarih  Saat Konu  Konuşmacı
13 Nisan