Bankacılık ve Finans Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri için Kayıt Yenileme Duyurusu

.

• 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasındaki kayıt yenileme haftasında http://ubys.comu.edu.tr internet adresinden kayıt yenilenecektir. Kaydını yenilemeyen öğrenci ders alamaz, sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.
  • Mazereti nedeniyle kayıt yenileme haftasında kaydını yenileyemeyen öğrenciler, kayıt yenileme haftasını takip eden ilk hafta içinde bölümlerine mazeret kayıt yenileme talebinde bulunabilirler. Mazeretleri ilgili Yönetim Kurulunda kabul edilen öğrenci bu kararın alındığı tarihten itibaren en geç bir hafta içinde kaydını yeniler. Bu süre zarfında kayıt yenilemeyen/yenileyemeyen öğrenci tekrar mazeret kayıt yenileme talebinde bulunamaz.
  • Bir dönemde en fazla 45 AKTS kredilik ders alınabilir. Öğrenciler öncelikle daha önce alarak başarısız oldukları (FF, FD, DS) dersleri almak zorundadırlar. Daha sonra 2. Sınıf derslerini 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde alabilirler. Son olarak kredinin yetmesi durumunda şartlı geçilen dersler (DD, DC) tekrar alınabilir.
  • 2. Sınıf dersleri olarak, 4 (dört) zorunlu dersin yanında 2 (iki) tane de seçmeli ders seçilecektir. Seçmeli derslerin kontenjanları azami 30 öğrenciyle sınırlandırılmıştır.

İnternet üzerinden kaydını yaptıran öğrencilerin, 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasındaki ekle-sil haftasında danışmanlarına şahsen veya noter tasdikli yetki belgesi verdikleri vekilleri aracılığı ile başvurarak kayıt onayı yaptırmaları gerekmektedir. Ders seçimleriyle ilgili değişiklikler ve düzeltmeler de bu tarihler arasında danışman tarafından yapılacaktır.

Bu hafta içinde kayıt onayına gelmeyen öğrencilerin ders seçimleri internetten kayıt oldukları haliyle onaylanacak, daha sonra değişiklik yapılamayacaktır.

Akademik danışman listesi için tıklayınız.