AKEAD'a Teşekkür ve Sertifika Eğitimi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile AKEAD Yazılım arasında yapılan protokol çerçevesinde 2021 öğretim yılı için öğrenci katılımları dikkate alınarak uygulamanın online eğitimde anlatılabilmesi için destek içeriği artırılmıştır. Arttırılan destekle online sistemde de AKEAD ERP programı öğrenciler tarafından kullanılabilmektedir. İş hayatına atıldıklarında karşılaşacakları ERP yazılımları konusunda bilgi sahibi olmaları ve piyasa beklentilerine hazırlanmaları için uygulama dersimize destek veren iş ortağımız AKEAD’a katkıları için teşekkür ederiz.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 13:00'da AKEAD ERP eğitim sürecini tamamlayan Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik “ERP Katılım Sertifika” eğitimi düzenlenmiştir.

Konuşmacılar:

Murat BALTA (AKEAD Yönetim Kurulu Başkanı)

Fatih KARCI (AKEAD Yönetici)

Gökhan SOYTAN (AKEAD İş Ortağı)