2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonunda Yüzde Onluk Dilime Girmeye Hak Kazanan Öğrenciler

.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonu itibariyle Fakültemiz bölümlerinde %10'luk dilime girmeye hak kazanan ikinci öğretim programı öğrencilerinin, ÜBYS'den alınan bilgilere istinaden aşağıdaki PDF dosyasında belirtildiği gibi belirlenmesine Fakülte Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiştir.

Sonuçlara İtiraz

Liste, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yüzde On Başarı Değerlendirme Yönergesi'ne göre belirlenmektedir.

İtiraz sürecinizi başlatmadan önce aşağıda bağlantısı yer alan ilgili Yönergeyi dikkatle inceleyiniz! Yönergede belirtilen kriterleri sağlayıp sağlamadığınızı kontrol ediniz.

Staj dersi notunun transkriptte bulunmaması veya "YS" olarak bulunması, %10 değerlendirme listesine alınmama nedenidir.

Zorunlu staj çalışmasının yapılması gereken dönem ikinci sınıfın bahar yarıyılını takip eden yaz dönemidir. Bu dönemde yapılmayan staj çalışması nedeniyle Staj dersi, başarısız ders olarak kabul edilmektedir.

Yüzde On Başarı Değerlendirme Yönergesi

• İlan edilen sonuçlara itiraz süresi 10 (on) iş günüdür.
  • Aşağıdaki listede yer alan sonuçlara itiraz etmek isteyen öğrencilerimizin en geç 24 Mart 2023 tarihine kadar Fakültemize dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.
  • itiraz süresinin bitiminde liste kesinlik kazanır.
  • Bu süre sonunda yapılan itirazlar için işlem yapılmaz.
Yüzde On'luk Dilime Giren Öğrencilerin Ders Kayıt İşlemleri
  1. Listedeki öğrencilerimiz, 2022-2023 Bahar Yarıyılı kayıt yenileme işlemlerinde harç ücretlerini ödeyerek ders kayıt işlemlerini yaptıracaklardır.
Harç İadesi
  • Listenin kesinlik kazanmasından sonra ilgili öğrencilerin harç ücretleri, ÜBYS'de kayıtlı IBAN numaralarına Bahar Yarıyılı içerisinde iade edilecektir.
  • Harç iadesi alan öğrencilerin aşağıda belirtilen adımları izleyerek IBAN numaralarını ÜBYS'ye kaydetmeleri gerekmektedir.
  • IBAN bilgisi olmayan öğrencilere harç iade işlemi yapılmayacaktır.
ÜBYS IBAN Tanımlama

2022-2023 Güz Yarıyılı Sonunda Yüzde Onluk Dilime Giren Öğrenciler.pdf