2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosunun 06.02.2023 ve 17.02.2023 tarihli toplantılarında alınan kararlara istinaden;

Senato Kararı (06/02/2023)  Senato Kararı (17/02/2023)

06 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremden etkilenen öğrencilerimizin dikkatine!

1-) 06 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen afetten etkilenen 10 ilden gelen öğrencilerin, 06-10 Şubat 2023 tarihlerindeki bütünleme sınavları yerine geçecek telafi sınavlarının, 27 Şubat - 03 Mart 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Belirlenen tarihler arasında yapılacak sınavlara girmek isteyen öğrencilerimiz, aşağıdaki dilekçeyi doldurarak  kanıtlayıcı belge ile 24 Şubat 2023 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Fakültemize başvurmaları durumunda mazeret sınavlarına katılabileceklerdir.

17.02.2023 tarihli 1 nolu Senato Kararının 12., 14., 15., 22. maddeleri ile 2. kararda  geçen, “afetten etkilenen ya da afet bölgesi dışından olan ve etkilendiğini belgeleyen öğrenciler” ibaresinden kasıt;

a) “Afetten etkilenen” mernis kayıtları deprem bölgesi kapsamına alınan il ve ilçelerde olan öğrencileri,

b) “Afet bölgesi dışında olan ve etkilendiğini belgelendiren öğrenciler” Deprem bölgesi olan 11 il ve 1 ilçede olan (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana, Elazığ ve Sivas’ın Gürün İlçesi) birinci derece yakınlarının ikamet ettikleri konutların depremden zarar gördüğüne dair resmi kurumlardan alınan belge ve/veya birinci derece yakınlarının vefat ettiğine dair resmi kurumlardan alınan belgeleri ile deprem bölgesinde resmi kurumlar tarafından görevlendirilen yahut deprem bölgesinde gönüllü olarak çalışanların görevlendirildikleri, çalıştıklarını ilgili kurumlar veya yetkili yardım kuruluşlarından resmi yazı ile belgeleyen öğrencileri ifade ettiğine oy birliği ile karar verilmiştir.

Ekler

Bütünleme Sınavı için Mazeret Sınavı Başvuru Dilekçesi.pdf