2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Beslenme Yardımı Bursu Başvuruları Başlamıştır

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Beslenme Yardımı Bursu'na başvurmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine!

Beslenme Yardımı Nedir?

Öğrencilerin, Üniversitemiz merkez kampüs ve ilçelerdeki kampüslerdeki mutfaklarından veya anlaşmalı lokantalarından ücretsiz yararlanmalarının sağlanması şeklinde bu ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla kendilerine (yaz ayları hariç) öğrenimin devam ettiği süre içerisinde, tatil günleri hariç, sınav dönemleri dahil, 150 yemek fişi ya da yemek bedelinin karta dolumu olarak yapılan yardımdır (günlük 1 öğün). Karta yapılan dolumlar 30 Haziran 2023 tarihi itibarı ile silinir.

Beslenme Yardımından Yararlanacak Öğrencilerde Aranan Özellikler

1. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde ön lisans, lisans veya yüksek lisans öğrencisi olarak kayıtlı olması ve normal öğrenim süresinde okuyor olması.(kayıt dondurulan süreler öğrenim süresinden sayılmaz)
  2. Yemek yardımından yararlanmak isteyen öğrencilerden başarı durumu aranmaz. Ancak müracaatların belirlenen okul kontenjanından fazla olması halinde diğer kriterlerle birlikte başarı kriteri de aranmalıdır.
  3. Öğrencilerin disiplin cezası almamış olmaları gerekir.
  4. Öğrenci Velisine ait son 3 aylık bordro veya fakirlik belgesi ibraz etmek zorundadır.
  5. Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrenciler yemek bursundan yararlanamazlar.

Kontenjan

Yemek Yardımı Kontenjanı: 8 Öğrenci

Başvuru Tarihleri

Son Başvuru Tarihi: 26 Ekim 2022

Başvuru İşlemleri

• Öğrenci, aşağıdaki Başvuru Formu ile velisinin 3 aylık bordrosu veya fakirlik belgesini, bizzat Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim edecektir.
  • Posta veya e-posta ile gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

Beslenme-Yardımı-Başvuru-Formu.pdf