2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA YÜZDE ONLUK DİLİME GİREN ÖĞRENCİLER

Yüzde 10'luk dilime giren ikinci öğretim öğrencileri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yüzde On Başarı Değerlendirme Yönergesinin 6/4 maddesi kapsamında ÜBYS'den alınan bilgiler doğrultusunda aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Aşağıda yer alan sonuçlara yapılacak itirazlar, ilan tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde Fakültemiz öğrenci işleri bürosuna yazılı olarak yapılmalıdır.

Yapılan başvurular birim yönetim kurulunca karara bağlanır. 10 iş günü sonrasında yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

İlan Tarihi: 19.02.2021

Yüzde On'luk Dilime Giren Öğrencilerin Ders Kayıt İşlemleri

1. Harç ücretinizi banka sisteminde görünen miktar kadar (tam İ.Ö. harcı) ödeyiniz.
  2. ÜBYS'den ders seçim işleminizi yaparak kayıt ediniz.
  3. Kayıt yenileme işlemlerinden sonra fazla ödediğiniz harç miktarı tarafınıza iade edilecektir.

Yüzde On'luk Dilime Giren Öğrencilerin Harç İade İşlemleri

Yüzde Onluk dilime giren öğrencilerimizin harç iade işlemlerinin yapılabilmesi için öğrencilerin kendi ekranlarından “Diğer’’ menüsü altında yer alan “IBAN BİLGİLERİ’’ alanından kendilerine ait IBAN bilgilerini tanımlamaları gerekmektedir.

IBAN bilgisi olmayan öğrencilere harç iade işlemi yapılmayacaktır.

Öğrenci İşleri Bürosu İletişim Bilgileri

2020-2021 Güz Yarıyılı Yüzde Onluk Dilime Giren Öğrenciler.pdf