Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde 10 Ekim 2023 tarihinde, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Rektör Yardımcılar Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Hüseyin Erkul ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ile ÇOMÜ akademisyenleri, idarecileri ve ögrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program YouTube ÇOMÜ TV hesabı üzerinden canlı yayınlandı. Canlı yayın programı Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Gültekin, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yener Pazarcık, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur Dilbaz Alacahan, öğretim üyeleri Prof. Dr. Pelin Kanten ve Dr. Öğr. Üyesi Seda Yavuzaslan Söylemez ile Arş. Gör. Mehmet Gürtürk, Arş. Gör. Mehmet Karadağ, Arş. Gör Oğuz Cicak ve öğrencilerimiz tarafından fakültemiz konferans salonunda seyredildi.