Müdürümüz Prof.Dr. Nazan Yelkikalan BİSİAD kahvaltı sohbetine katıldı

BİSİAD geleneksel kahvaltı sohbetinin açılış konuşması BİSİAD Başkanı Zekai Baş tarafından yapıldı. Kahvaltı sohbetinin konusu ''Aile Şirketlerinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri'' idi.

         BİSİAD geleneksel kahvaltı sohbetinin açılış konuşması BİSİAD Başkanı Zekai Baş tarafından yapıldı. Kahvaltı sohbetinin konusu ''Aile Şirketlerinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri'' idi. BİSİAD geleneksel kahvaltı sohbetinin konukları Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Nazan Yelkikalan ve Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Erdal Aydın oldu. Sohbette konuşan Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr.Nazan Yelkikalan, aile şirketlerinin aile içerisinde bırakılmayacak kadar önemli olduğunu vurguladı. Yelkikalan, ''Türkiye'deki aile işletmelerinin çöküşünde, aile ile ilgili konularda alınan kararların yüzde 80 oran ile ilk sırada yer aldığını, buna karşın aile işletmelerinin yaşamının sona ermesinde ticari nedenlerin payı ise yalnızca yüzde 20 oranında olduğunu'' ifade etmiştir.
        Doç.Dr. Erdal Aydın ise dünyanın hızlı bir şekilde kabuk değiştirdiğini belirsizliğin olduğu bir ortamda iş yapmanın çok zor olduğunu bu nedenle de işin gençlere bırakılmasının önemini anlattı.

82-rtni-r1.jpg
82-rtni-r2.jpg
82-rtni-r3.jpg

82-rtni-r4.jpg
82-rtni-r5.jpg
82-rtni-r6.jpg
82-rtni-r7.jpg
82-rtni-r8.jpg
82-rtni-r9.jpg