Mezun Öğrencimiz, 2017 Ahmet Kartal Başarı Ödülü'nü Aldı

Türkiye’de lojistik kültürünün geliştirmesini öncelikli hedefleri arasında gören Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), üniversitelerde lojistik öğrenimi gören başarılı gençleri ödüllendirmek amacıyla her yıl ‘Ahmet Kartal Başarı Ödülü’ adı altında başarı ödülleri vermektedir.

UTİKAD’ın kurucuları arasında yer alan merhum Ahmet Kartal'ın adını yaşatmak ve gençleri sektöre kazandırmak amacıyla 2008 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak Türkiye'de seçilen 3 üniversitenin lojistik bölümü birincilerine verilen "Ahmet Kartal Başarı Ödülü” bu yıl 21 Kasım 2017 tarihinde yapılan UTİKAD 35. Genel Kurul Toplantısı'nda Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret,Lojistik ve İşletmecilik Bölümü mezunu Esra Çimen’ e verilmiştir.

Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak mezun öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz