Lojistiğe Yön Verenler Salon Etkinliği Düzenlenmiştir

Yüksekokulumuz Uluslararası Lojistik Topluluğu tarafından düzenlen “Lojistiğe Yön Verenler” başlıklı salon etkinliği, 22 Aralık 2017 Cuma günü Didem Yaman Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Lojistik Topluluğu tarafından düzenlenen “Lojistiğe Yön Verenler” başlıklı salon etkinliği 22 Aralık 2017 Cuma günü Didem Yaman Amfisi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener ve UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener konuşmacı olarak katıldı. Lojistik sektörünün dünü bugünü ve geleceği, sanayi 4.0' ın Lojistik sektörüne etkileri, 3. Havalimanının Lojistik sektörüne katkılarının konuşulduğu etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik bitiminde konuşmacılara Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ünzüle KURT tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.