Fakültemizde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Kayıt Heyecanı

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde 2020-2021 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı. 31 Ağustos – 5 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kayıt haftasında Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümüne kaydını yaptıran Erdem ERDOĞAN'a Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Selahattin KANTEN eşlik etti. Dekanımız, kayıt esnasında Erdem ERDOĞAN ve ailesiyle sohbet ederek yeni eğitim – öğretim yılının hayırlı olmasını ve genç arkadaşımıza üniversite yıllarının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Covid-19 Salgını gölgesinde kayıtlar, salgına karşı tedbirler alınarak, hijyen ve mesafe koşullarına dikkat edilerek gerçekleştirildi. Öğrencilerin kayıtları esnasında Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nur Dilbaz ALACAHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Yasin GÜLTEKİN ile Fakültemiz Sekreteri Hayri ÇÜREN’de hazır bulundular.

2020-2021 ÖSYS Sonuçlarına göre Fakültemiz bünyesindeki her iki bölümümüz %100 doluluk oranını yakalamıştır.