Fakültemizde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Kayıt Heyecanı

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ nde 2019-2020 eğitim öğretim yılının öğrenci kayıtları başladı. 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kayıt haftasının ilk gününde fakültemizi ziyaret eden Biga Kaymakamı Mustafa CAN kayıt için gelen öğrencilerin ve velilerin sevincini paylaştı.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’ne yerleşen Merve Yılmaz’ın kaydını Biga Kaymakamı Mustafa CAN,  Bankacılık ve Finans Bölümü’ne yerleşen Berfin Bahadır’ın kaydını Biga Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır gerçekleştirdi.

Yeni öğrencilerin ilk kaydında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yener Pazarcık, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Yiğit, Biga Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner ve Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sekreteri Hayri ÇÜREN hazır bulundular.