Fakültemizde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Kayıt Heyecanı

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ nde 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrenci kayıtları başladı. 3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kayıt haftasının ilk gününde fakültemizi ziyaret eden Biga Kaymakamı Mustafa CAN kayıt için gelen öğrencilerin ve velilerin sevincini paylaştı.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’ nden Muharrem SİVLİM ve Bankacılık ve Finans Bölümü’ nden Ayşe ULUÇAY’ ın kayıtlarını Biga Kaymakamı Mustafa CAN ve Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN gerçekleştirdi. Yeni öğrencilerin ilk kaydında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ünzüle KURT, Fakülte Sekreteri Hayri ÇÜREN  ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Jale KIRBAŞ hazır bulundular.