Fakültemiz Hayat Topluluğundan Biga Osmangazi İlkokuluna Kütüphane Desteği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan Hayat Topluluğu tarafından Osmangazi İlkokulu’nda 18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde kütüphane yenileme ve boyama çalışmaları yapıldı. Hayat Topluluğu, Biga Belediyesi’nin de sağladığı katkılarla Osmangazi İlkokulu’nda minik öğrenciler için çeşitli çizim ve oyun alanları yaptı.

Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ünzüle Kurt, Hayat Topluluğu Başkanı Abdullah Kılıçer ve topluluğa üye öğrenciler sosyal sorumluluk projesi kapsamında Osmangazi İlkokulu’nun kütüphanesini yenilemeye başladı. Öğrenciler, ayrıca okul bahçesi duvarlarını boyayarak, minik öğrenciler için çeşitli çizim ve oyun alanları yaptı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Hayat Topluluğu Başkanı Abdullah Kılıçer, “Sosyal sorumluluk projeleri üzerine kurulan Hayat Topluluğumuz kütüphane yapımları, sokak hayvanları ve yardıma muhtaç çocuklar için çalışmalar yapıyoruz. İlk olarak Osmangazi İlkokulumuz yetkilileriyle görüşüp kütüphanedeki ihtiyaçları belirledik. Eksik malzemelerden boya, fırça, eldiven, maske ve ulaşım imkanını dilekçemiz ulaşır ulaşmaz Biga Belediyesi sağladı. Okulumuzda yenileme, boyama çalışmalarıyla birlikte öğrencilerimiz için bahçeye oyun alanları çiziyoruz. Destekleri için Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ederiz” dedi.