Fakültemiz Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Selahattin KANTEN’e devretti.

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen devir teslim törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat UĞUR, Prof. Dr. Süha ÖZDEN ile Prof. Dr. Mustafa GÖRÜN, Prof. Dr. Metin ATMACA, Doç. Dr. Pelin KANTEN, Doç. Dr. Cüneyt KILIÇ, Doç. Dr. Yusuf YİĞİT, Doç. Dr. Erdal AYDIN,  Lapseki MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Engin GÜR, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAPLAN, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah KIRAY, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan MONUS, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar.

Rektör Murat, Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN’a fakültenin yeni binaya taşınma sürecinde harcadığı emek ve fakülteye hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN, görev yaptığı süre zarfında tüm akademik ve idari personele katkılarından dolayı teşekkür ederek Prof. Dr. Selahattin KANTEN’e yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Selahattin KANTEN, Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN’a teşekkür ederek görevi devraldı.

Tören, çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi.