DOĞTAŞ LOJİSTİK MÜDÜRÜ HASAN ÖNDER YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

DOĞTAŞ LOJİSTİK MÜDÜRÜ HASAN ÖNDER BİGA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ULUSLARARASI TİCARET, LOJİSTİK VE İŞLETMECİLİK BÖLÜMÜ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

     Doğtaş Lojistik Müdürü Hasan ÖNDER ÇOMÜ Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret, Lojistik ve İşletmecilik Bölümü Yüksek Lisans öğrencilerinin daveti üzerine 22 Ekim 2015 Perşembe günü saat 10.00'da ÇOMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü toplantı salonunda öğrencilerle bir araya geldi.

     Doç.Dr.Dilek Dönmez Polat'ın ''Dış Ticarette Lojistik'' dersine konuk olan Hasan ÖNDER, lojistik dünyası ve mobilya sektörü ile ilgili sunumunu öğrencilerle paylaştı. Türkiye'de lojistik sektörünün giderek önem kazanacağından bahseden Önder, lojistikte kritik başarı faktörleri, lojistik sektöründe rekabet stratejileri vb. konularında bilgiler verdi. İnteraktif bir ortamda geçen etkinlikte öğrenciler lojistik sektörü ile ilgili merak ettikleri soruları sorma ve Biga'nın gururu DOĞTAŞ'ı daha yakından tanıma fırsatı buldular. Etkinlik öğrenciler ile çekilen hatıra fotoğrafı ÖNDER'e hediyelerin sunumu ile son buldu.

76-lxvv-r1.jpg76-lxvv-r2.jpg