Biga İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı Fakültemizi Ziyaret Etti

Biga İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Aladdin Tekin ve İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Ufuk Erikli yoğun mesai programları içerisinde vakit ayırarak 01 Ekim 2019 tarihinde Fakültemizin yeni binasına bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Fakültemiz Dekan Vekili Prof Dr Nazan Yelkikalan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Fakültemiz ve Bigamızın bugünü ve geleceğine ilişkin sıcak, samimi bir sohbet ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Ziyarette Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Erdal Aydın ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ünzüle KURT da hazır bulunmuşlardır.

Misafirlerimiz, Fakültemiz yeni binasının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunmuşlardır.