2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurulu

Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi’ndeki İİBF Dekanlık Toplantı Salonunda 22 Haziran 2018 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Yücel ACER’in de katılımıyla yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer  Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin fakülte oluşunun üniversitemiz için başarı olduğuna değinerek “Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin de eğitim öğretimlerini, araştırmalarını yapacakları güzel bir ortam hazırlanıyor. İnşaatı başladı. Bu yıl bitmeyecek ama önümüzdeki yıl içinde fakültemizin kullanımına sunulacak. Biga İİBF’nin çalıştığı binaları da mümkün olduğunca geliştirmeye çalışıyoruz. Bu yaz da çevre düzenleme çalışmaları ile bina içindeki sıkıntılı alanlara yönelik yenileme çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Binaların inşaatının tamamlanmasıyla akademisyenlerin daha rahat bir ortamda çalışma imkanı bulacakları belirten Rektör Prof. Dr. Yücel Acer “Bu iki bina bittiğinde hocalarımızın kendi çalışmalarının rahatlayacağını, dersliklerin rahatlayacağını söyleyebiliriz. Bunun değerli bir katkı olduğunu düşünüyorum. Hocalarımıza misafirhane konusunda da çalışmalarımız sona geldi. Yerleşkede bir ibadethane önemli bir ihtiyaçtı, onun da çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in konuşmasının ardından sırasıyla bölüm başkanları söz alarak bölümlerde gerçekleştirilen faaliyetleri anlattılar.