Yüksekokulumuzda Girişimcilik Paneli Düzenlendi

Biga Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Uluslararası Lojistik Topluluğu tarafından "Girişimcilik Paneli" düzenlendi.

ÇOMU Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi, Didem Yaman Amfisi'nde gerçekleştirilen panele, Biga Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Md. Yrd., Yrd. Doç. Dr. Yener Pazarcık, Biga İİBF dekan yardımcıları Doç. Dr. Yusuf Yiğit, Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Kılıç ve Yrd. Doç. Dr. Erdal Aydın'ın yanı sıra öğretim elemanları, idari personel ile çeşitli bölümlerden çok sayıda öğrenci katıldı. Panelde, Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Serkan Sevim, Mert Tınık, Efsun Yüksel Tunç, Olcay Keskin ve Seyhan Satar, girişimcilik hikâyelerinden, iş yaşamlarındaki süreçlerden ve genç girişimcilere önerilerinden bahsettiler. İdari bilimler alanında eğitim alan öğrencilere yönelik olarak tasarlanan panel, soru-cevap kısmı ile son buldu (04.03.2016).

84-pegp-r1.jpg

84-pegp-r2.jpg84-pegp-r3.jpg84-pegp-r4.jpg84-pegp-r5.jpg84-pegp-r6.jpg84-pegp-r7.jpg84-pegp-r8.jpg84-pegp-r9.jpg84-pegp-r10.jpg84-pegp-r11.jpg