MEZUNİYET TÖRENİ VE DİPLOMA ALIM İŞLEMLERİ

.

Fakültemiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 19 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 14:00'da Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Final Sınavları sonucunda mezun olan öğrencilerimize diplomaları, 19 Haziran 2019 Çarşamba günü saat:13:00 da Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde verilecektir.

17 Haziran 2019 Pazartesi günü saat:14:00 da Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde mezuniyet töreni  Provası yapılacak olup törene katılacak öğrencilerimizin katılması önemle rica olunur.

Diploma alınabilmesi için gereken işlemlere aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

DİPLOMA ALIM İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

DERECEYE GİREN VE İLİŞİK KESME İŞLEMİNİ YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZE DİPLOMALARI MEZUNİYET TÖRENİNDE SAHNEDE VERİLECEKTİR.