BAHAR YARIYILI MAZERET KAYITLARI BAŞVURULARI

.

12-16 Şubat 2018 tarihleri arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yenileyemeyen Yüksekokulumuz öğrencilerinin 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında şahsen Yüksekokulumuza aşağıda yer alan ve mazerettini bildirir mazeret kaydı dilekçesi ile başvurması gerekmektedir.

Başvurular sonucunda mazeretleri Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen öğrenciler, 26 Şubat - 02 Mart 2018 tarihleri arasında bir defaya mahsus kayıt yeniletebileceklerdir.

19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında şahsen Yüksekokulumuza aşağıda yer alan mazeret kaydı dilekçesi ile başvurmayan öğrenciler için Yönetmelik gereği ek bir kayıt yenileme hakkı verilmeyecektir.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

ÇOMÜ Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği (2014 ve sonrası kayıtlı öğrenciler için)’nin  6.Maddesi’nin 6. fıkrası: Mazereti nedeniyle kayıt yenileme haftasında kaydını yenileyemeyen öğrenciler, kayıt yenileme haftasını takip eden ilk hafta içinde bulundukları Bölüm/Programa mazeret kayıt yenileme talebinde bulunabilirler. Mazeretleri ilgili Yönetim Kurulunda kabul edilen öğrenci bu kararın alındığı tarihten itibaren en geç bir hafta içinde kaydını yeniler. Bu süre zarfında kayıt yenilemeyen/yenileyemeyen öğrenci tekrar mazeret kayıt yenileme talebinde bulunamaz. Mazeret kaydı yaptıran öğrencinin derslere devam/devamsızlık durumu derslerin başlama tarihi esas alınarak hesaplanır.

Mazeret Kaydı Talep Dilekçesi.pdf